dimarts, 16 de febrer del 2010

Un cop de mà als aturats/es


Un dels aspectes que més semblà ésser preocupa al l’equip de govern és la prevenció dels incendis, fet que comporta que es tingui una estreta relació amb d'altres administracions implicades (Servei de Prevenció d'Incendis de la Generalitat de Catalunya, Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal i el Parc Natural de Sant Llorenç), els propietaris forestals (ADF Agrupació de Defensa Forestal) i el cos de Bombers Voluntaris de Castellar.

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) conjuntament amb la Diputació de Barcelona i l’ajuntament de Castellar que participa en aquest pla , desenvolupen des de fa uns anys el Pla d’Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) de les comarques de Barcelona. El dia 1 de febrer es va obrir la convocatòria del procés de selecció dels informadors i informadores del PVI per al 2010. Enguany hi ha 220places per cobrir i el nostre municipi oferta 2 places al programa de vigilància.

El que ens sobte, és no trobar cap esment d’aquesta oferta d’ocupació als mitjans de comunicació locals tant vanagloriats pels regidors socialistes de Castellar (Web municipal i l’Actual), davant unes taxes d’atur d’un 15%, la nostra corporació mostra una desídia informativa cap a un no menyspreable nombre d’aturats i es permet el luxe de no informar . M’agradaria fer-li saber al senyor Ignasi que ajuntaments com Alella, Radadell , Santa Barbara del Grau, Sant Joan de Vilatorrada, Tordera, Sant Vicenç de Montalt, entra d’altres han penjat aquesta oferta d’ocupació a les seves pàgines web a fi d’informar a la ciutadania d’aquest procés de selecció que pot comportar uns ingressos per tota la campanya d’uns 2900 euros, un import ni molt menys menyspreable en els temps que corren.

Però de ben segur vostè té preocupacions més importants com recollir un carnet d’una associació de veïns , que de posar a disposició de tota la ciutadania els mecanismes que l’administració local té al seu abast per endegar programes d’informació a fi que els nostres aturats/es surtin del pou en el qual estan immersos.



Per cert encara està a temps d’informar el termini del procés finalitzi el proper dia 19 de febrer.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada