divendres, 26 de febrer del 2010

Ocultació informativa?


Sense desmerèixer la tasca de l’agrupació d’electors l’Altraveu, en relació a la noticia publicada aquesta setmana a l’Actual, observem una vegada més una ocultació informativa intencionada per part del nostre equip de govern, mentre la premsa comarcal es feia ressò de la desestimació de les al·legacions presentades per ICV en relació a l’ordenança de tinença d’animals domèstics, la nostra independent premsa institucional es feia ressò sense argumentar el contingut de la proposta.

Publicació a l'Actual

S’aprova del tot l’ordenança
de tinença d’animals

L’ordenança de tinença d’animals
domèstics va ser aprovada al passat
ple. La moció ja es va presentar
al ple de desembre, però durant
el període d’exposició pública va
rebre una al·legació per part d’icv.
L’al·legació d’aquest grup es va
desestimar i, per tant, l’ordenança
reguladora de la tinença d’animals
domèstics es va aprovar definitivament.



casualitat o intencionalitat? .
Article publicat a El Punt edició Vallès Occidental

El ple de Castellar desestima les al·legacions d'ICV sobre l'ordenança que regula la tinença d'animals domèstics
25/02/10 02:00 - Castellar del Vallès - EL PUNT Castellar del Vallès

El ple de Castellar del Vallès va fer efectiva l'aprovació definitiva de l'ordenança reguladora de la tinença d'animals domèstics. L'acord es va aprovar amb els vots favorables dels 10 regidors del PSC, dels 2 d'ERC i del regidor no adscrit, i les abstencions dels 6 regidors de CiU i dels 2 regidors de L'Altraveu. La votació incloïa, a més, la desestimació de les al·legacions presentades per la secció local d'Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV), sense representació al consistori tot i que hi ha el compromís de debatre-les en la comissió d'ordenances.

Les al·legacions d'ICV consistien a reduir fins al 40% l'import de la sanció si el pagament es fa efectiu en un termini d'un màxim de deu dies, i a aplicar una alternativa de caràcter cívic en benefici de la comunitat en cas que una persona sigui sancionada per primer cop.

D'altra banda, el ple va aprovar per unanimitat una proposta d'ERC que acordava reclamar al govern espanyol la cancel·lació del 100% del deute extern a Haití de manera immediata, incondicional i sense cap tipus de contraprestació.

Darrera actualització ( Dijous, 25 de febrer del 2010 02:00 )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada