diumenge, 10 de gener del 2010

Zona Blava el gran engany...


Volem agrair a tots aquells veïns que ens han fet arribar el seu suport davant la proposta d'eliminar a la Zona Blava a Castellar i ho rebem amb satisfacció.

Volem fer saber a l'equip de govern d'esquerres de Castellar, que malgrat haver transcorregut quasi dos anys, des de l'aprovació de la mesura, les circumstàncies econòmiques i socials Castellar, són completament diferents: estem travessant una brutal crisi econòmica que està castigant molt durament a castellarencs i castellarenques . La situació serà encara més difícil per a les nostres butxaques ja que el Govern Central aplicarà imminentment la pujada de dos punts de l'IVA que pagaren tots els ciutadans per igual, independentment del nostre nivell d'ingressos . La Zona Blava és clarament impopular, són molts els castellarencs que es s'han dirigix a nosaltres per a manifestar el seu malestar i la seva oposició per haver de pagar per aparcar en les actuals circumstàncies econòmiques, quan per a molts d'ells arribar a fi de mes és un acte heroic.

Per aquells que diuen que els parquímetres dinamitzen el comerç els volem donar unes petites dades per tal que comprovin que aquest sistema de regulació d'estacionament és simplement una altre forma d'ingrès que no repercuteix en el teixit comercial de Castellar. Actualment l'ajuntament ha pressupostat pel 2010 uns ingressos per concessió de la gestió dels parquímetres de 80.000 euros anuals (segons ells per tal de dinamitzar el comerç) d'aquests 80.000 euros, l'ajuntament en destinarà per promoció del comerç urbà 23.000 euros, on estan els 57.000 euros restants?.


Amb independència i respectant, però no compartint l'acord adoptat en el Ple per l'implantació del la zona regulada d'estacionament , en aquests moments no es donen les condicions econòmiques adequades seguir gravant a la ciutadania amb aquesta taxa. Som els primers que demanen al PSC un gest de solidaritat.

Són ja molts els municipis espanyols que, davant les queixes dels seus conveïns i en un acte de solidaritat amb les dificultats econòmiques que travessen els seus ciutadans, han decidit ja eliminar total o parcialment els aparcaments de pagament. Així ha ocorregut en els Ajuntaments d'Elda, Inca, Peñiscola, Sopelana, Las Palmas de Gran Canària

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada