dimarts, 29 de desembre del 2009

un altre bunyol...


El passat 9 de desembre l’equip de govern a través de la seva pàgina web ens feia esment que l’eixample vell de Castellar del Vallès disposararia a finals d’aquest 2009 d’una nova àrea provisional d’estacionament lliure amb capacitat per a uns 40 vehicles, però el terme provisional ens ha sobtat ja que despres de tres setmanes l’aparcament situat en una parcel·la privada d’uns 750 m2 ubicada a la cantonada entre els carrers del Pare Borrell i Girona, s’ha convertit en un falgal innacessible per a qualsevol vehicle que desitgi estacionar. Cal fer esment que ’Ajuntament ha arrendat aquest solar per un període d’un any, prorrogable fins a un màxim de cinc anys, a Promotors Associats de Castellar SL, empresa que n’és la propietària.
I tal i com ja s’ha fet en altres àrees habilitades anteriorment, el nou pàrquing té una superfície de paviment asfàltic reciclat, però aquesta vegada aquest paviment no ha drenat les minses pluges d’aquest dies, cosa que ha comportat que aquest estacionament sigui inoperant aquest dies. Aquesta obre d’ingenieria ens ha costat a tots els castellarencs/es un total de 18.000 euros, que es finançaran a través del Fons Estatal d’Inversió Local d’aquest 2009.
Una vegada vist el bunyol que ens ha obsequiat l’equip de govern amb aquesta obra, ens agradaria saber qui es fara càrrec de l’arranjament definitiu d’aquest estacionament i el sobrecost que això comportarà per les arques municipals. Però caldrà també preguntar-se qui n’es el responsable, els serveis tècnics de l’ajuntament o una mala planificació política, tenint present que aquest equip de govern compta amb la sobrada experència d’un personal eventual encarregat de la Director de l'ārea d'urbanisme i territori i projectes. Sense dubte cal felicitar a l’equip de govern per la seva bona feina.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada