divendres, 18 de desembre del 2009

Que fa el diputat socialista sabadellenc Carlos Corcuera adoctrinant a la nostra Policia Local?


De ben segur que a Castellar ningú el coneix, ni tampoc hi ha motius per fer-ho, però alguns ciutadans de la nostra veïna Sabadell el coneixen ja que de tant en tant apareix en titulars de premsa afí als socialistes. Sembla ésser que aquests il·luminats socialistes volen copiar aquella imatge dels americans, que els diputats ho són per districtes electorals concrets, aquí ens volen vendre que els residents del Vallès Sud en tenim un de nostre i que de retruc ens toca.

Llegeixo sorprès que el senyor Corcuera, en la seva condició de ponent del Grup Socialista en la nova Llei de Trànsit, ha presentat les novetats d’aquesta a la Policia Municipal de diverses poblacions del territori de la Federació Vallès Occidental Sud, en l’inici d’un curs que té lloc a Sabadell, entre elles Castellar.

“Carlos Corcuera ha participat en el principi d'un curs sobre les diferents novetats que aporta la nova Llei de Trànsit, aprovada al Congrés dels Diputats fa poques setmanes. Aquest curs va adreçat a la Policia Municipal de diverses poblacions com Sabadell, Castellar del Vallès, Sentmenat i Sant Quirze del Vallès, per tal que tinguin coneixement dels importants canvis que presenta aquesta nova llei.”

Quan llegeixo això penso que cal recordar que el nostre sistema separa els poders executiu, legislatiu i judicial, o potser és la nostra imaginació?
L’executiu és el que dicta i fa complir les lleis. El legislatiu és el que les elabora i modifica i el judicial és l’encarregat d’administrar la justícia a la societat.

No acabem d’entendre què hi fa, aleshores, un diputat socialista reunint la Policia Local de Castellar del Vallès per a explicar res. Cal discrepar que sigui un electe d’un partit qui hagi d’anar a reunir policies d’enlloc per a dir res. Són altres els qui haurien d’encarregar-se d’explicar les coses amb la imparcialitat que toqués i no un diputat d’un partit. O que ho faci algun membre del govern, però ell no n’és membre. Ell és al grup majoritari, però no és govern. Comprèn aquest senyor la diferència, potser tampoc ho deu saber el nostre Alcalde el Sr. Ignasi. Però a la nostra comarca les coses es fan així. Un diputat fa “bolos” fent xerrades a les policies dels governs socialistes entre elles la de Castellar del Vallès. I el nostre Alcalde segueix l’estela del que li diu el Sr. Bustos.

Cal recordar que Corcuera és una persona de l’entorn directe de Manuel Bustos. I hi deu haver alguna cosa a l’atmosfera quan t’apropes al líder sabadellenc que et fa perdre el cap i tirar pel dret en tot. Fins i tot hi ha unes ganes de protagonisme enormes en tots dos casos i això els uneix, clar. El més trist en que faci bandera d’aquesta incongruència a Castellar del Vallès i el nostre Alcalde sense personalitat es deixi arrossegar. Anem bé ......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada