dissabte, 12 de desembre del 2009

L'ajuntament abandona a la seva sort el mercadet de Castellar


El tema del mercadet de Castellar és, des de fa molt (exactament des del canvi d'ubicació ) alguna cosa així amb una al·lèrgia que el nostre municipi ha contret i que com algú castís diria... no es guareix amb ná!. I és que després de les "flamants" mesures que el consistori ha pres per a "revitalitzar-lo", el resultat no pot ser més depriment: resultat un mercadet amb unes poques parades que miren el futur amb desesperança, doncs el públic no ha augmentat arrant d'un canvi d'estructura i ubicació. Els antics paradistas, escampats entre els dos nivells que no tenen continuïtat, ens m'expliquen ja sense forces per a tant cabreig que no venen ni la meitat del que venien, i molts ja pensen a plegar veles.... Què és el que passa?

Els mercadets ambulants no es distingeixen per la unió dels seus integrants, per diferents causes, entre les quals destaquen les diferències de nivell cultural, la inestabilitat de la ubicació de les desocupades i dels llocs que coincideixen, el que impedeix la consodilación del grup com grup. També la forta competitivitat que es crea entre paradistas amb el mateix article i que poques vegades el consistori té en compte a l'hora de situar cada tipus de mercaderia (apareixen parades amb el mateix article una al costat o enfront de l'altra).

Tota aquesta falta d'unió com grup dificulta una bona defensa dels seus interessos, la qual cosa és un bon argument perquè les autoritats encarregades de gestionar-los es desentenguin, dictant les decisions a dit o simplement obviant les seves demandes, i en aquest sentit el govern socialista n'es un expert.

La propera setmana els paradistes tenen reunió amb el nostre Alcade per mostrar el seu neguit davant la devallada de vendes així com la desidia de la corporació vers aquesta activitat, o sigui un abandonament per part de la corporació local.

Abans de promoure qualsevol canvi que impliqui la vida de tantes persones, asseguin-se en una taula amb experts en el tema i amb un nombre suficient dels directament implicats, . Després de dialogar suficientment i arribar a algun tipus de acord, derivin vostès informació de l'acordat a tots els implicats, amb una enquesta sobre la seva opinió referent a això i/o possibles alternatives. - Tornin a reunir-se, totes les vegades que faci falta, fins a arribar a un consens, que la majoria estigui d'acord. Sembla de calaix, no?, més per a un govern que es diu democràtic, però ja veuen vostès, quan les coses són complicades s'actua per la via ràpida, caigui qui caigui. En cas contrari augurem la desaparició del nostre mercadet d'ença l'arribada d'aquest govern que es diu ésser d'esquerres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada