dimecres, 9 de desembre del 2009

Fer oposició


Fer oposició en política comporta fer propostes per tal de millorar el municipi, però també implica una tasca de control de l’equip de govern. Les propostes i el control ha estat des de fa un any llarg la principal ocupació (des de l'obstracisme segons algun membre d'aquest equip de govern) la tasca d'ICV a Castellar.

Per fer oposició sense mes, no cal treballar gaire, n’hi ha prou amb assistir als plens i votar majoritàriament en contra dels temes debatuts. Però per fer oposició constructiva s’ha de treballar, s’ha de recavar informació de l’activitat del govern, s’han de verificar xifres, actes de juntes de govern, de plens etcètera , i sembla ésser que no tots podem dir el mateix. Ens agradaria veure major fiscalització per part dels grups de l'oposició, i a més tenint en compte que els actuals grups de l'oposició gaudeixen d'accés a tota la informació que es deriva de l'activitat a l'ajuntament i no pas aquells que estem utilitzant formules magistrals per fer oposició.

Oposició constructiva. Oposició que vol aconseguir un poble millor, governi qui governi. Algú pot pensar que això es fer la feina als que governen. Que si els hi donem idees s’acabaran apropiant dels mèrits. Això es segur; però lo veritablement important es que les coses es facin i es facin ben fetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada