dijous, 25 de març del 2010

1.905 podría ser un número afortunat


1.905 podria ser un número afortunat, però tot el contrari és el nombre d'aturats que aquest passat mes de febrer teníem en el nostre municipi. Una xifra que oscil·la mes a mes depenent en moltes ocasions de les contractacions que es fan des de la nostra corporació per part dels nostres gestors socialistes.

Però, la pregunta és, com procedeix el PSC davant la necessitat d'incorporar personal? Fa la màxima difusió de l'oferta, perquè la ciutadania aturada pugui optar a aquest llocs de treball, publicant-la i anunciant- la en el seu butlletí de desgovern anomenat “l’Actual” , en la seva pàgina web o a traves de la ràdio? No, s'ha comprovat en aquests darrers 3 anys, que es persisteix a seguir contractant . o adjudicant a qui el nostre Alcalde digui, menyspreant la capacitat, la formació i aptitud dels 1.905 aturats, però això si, amb els impostos d'aquests, un tarannà difícil de canviar però no de deixar de reprovar.

Ara la Generalitat finançarà al nostre ajuntament la contractació de 38 treballadors/ores desocupats/ades inscrits com a mínim 6 mesos a l'atur, que no cobrin la prestació i/o subsidi d'atur o els manqui un mes per exhaurir-la, un pla per pal·liar temporalment els efectes de la crisi anomenat "Projecte Impuls", contractes amb una durada mínima de 6 mesos amb formació obligatòria, amb una retribució aprox. de 700€, un projecte del que esperem que l'ajuntament, ara si, faci la màxima difusió, ja que aquests no es podran adjudicar a dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada