dimecres, 17 de març del 2010

Detecto molt nerviosisme....


Ja fa unes quantes setmanes, per no dir mesos, que es detecten, clarament, molts nervis en el PSC, en tots els àmbits: Generalitat i en el món local.

Avui m’assabento que Miguel Ángel Martín López, del grup municipal de districte del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, va qualificar de "mal follada" la directora de TV3, Mònica Terribas, arran de l'entrevista al president de la Generalitat José Montilla, el passat dilluns.

Martín López va penjar una entrada al seu facebook en la qual assegurava que "seré muy groseo lo siento, pero 'la Terribas está mal follada'. No puede ser que sea tan mala persona, tan tendenciosa, tan faltona, tan cínica, tan despectiva hacia su presidente... pero le ha salido mal pues hemos visto a un inmenso president Montilla", segons recollia racocatala.cat.
El càrrec municipal del PSC ha despenjat del seu facebook aquesta entrada i n'ha penjada una altra en la qual es disculpa.

Si bé es veritat que generalitzar sempre es injust i, en aquest cas, segurament també i, per tant, no ho faré, si que hi ha diverses manifestacions, gestos i actuacions que crec que avalen aquesta teoria del nerviosisme.

Sembla ésser que aquesta dinàmica s’ha instaurat a can socialista, i a casa nostra aquesta setmana hem tingut un bon exemple, gent que només es mou a gust en el terreny de l'ofensa o la desqualificació personal. Per silenciar l'adversari creuen que tot s'hi val. A falta d'arguments o de capacitat per oferir raonaments sòlids generen cridòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada